Rok 2010/2011

letem světem, ohlédnutí,  to nám to letí ......

PODĚKOVÁNÍ

Ve čtvrtek 26.května 2011 navštívili žáci prvního stupně divadelní představení ve zlínském divadle.

Čučudejské pohádky byly lehkou parodií na známé pohádky české. Místo chaloupky z perníku našly děti v lese lidožravé indiány a Sněhurka nebyla krásná a říkala si Nataša. Vystoupení doprovázely zvuk indiánských bubnů a píšťal.

Většině dětí se ve Zlíně jistě líbilo a tak bych chtěla poděkovat rodičovskému sdružení, že nám umožnilo představení navštívit.

Marie Henslová

Lyžařské soboty  -
               -    dojmy a zážitky v samostatné sekci

Takto to vypadalo na Rusavě

REKONSTRUKCE BUDOVY MALÉ ŠKOLY

Během loňských letních prázdnin proběhla rekonstrukce budovy 1.stupně. Obci se podařilo získat dotaci, přesunula prostředky za práci s mládeží, něco přispěly okolní obce.
  Dost se změnila dispozice. Nyní jsou využity i prostory bývalého zdravotnického střediska. Přibyla nová třída, školáci dostali prostornější a daleko světlejší šatny, kde má každý svoji skříňku. Učitelé konečně dostali důstojnou sborovnu. Zcela nové je prostornější sociální vybavení ( WC a umývárny). Vstup do budovy se přesunul a trochu povyrostl. Spousta lidí to zde po opravě nemohla vůbec poznat!

Po technické stránce, řečí stavaře, byly provedeny:
-- nové skladby podlah, včetně hydroizolací a drenáží a tepelných izolací, nové PVC a dlažby
-- přebouráno spousta dveřních a okenních otvorů
-- zateplené stropy s novým sádrokartonovým podhledem
-- veškeré nové rozvody - voda, odpady, topení, elektro, slaboproudy
-- nové omítky, malby, obklady, zařizovací předměty

Termín řemeslníci splnili a tak výuka nerušeně začala 1. září, tak jak má být.

Pro všechny, kdo chtěli do nových prostor nakouknout, proběhl Den otevřených dveří na malé škole. Děkujeme panu řediteli a p. učitelkám I.stupně. Více v sekci "NOVINKY".

Pochlubte se známým, kam chodí Vaše děti do školy!