VÁNOCE SE BLÍŽÍ MÍLOVÝMI KROKY, POJĎME PODPOŘIT NAŠE DĚTI,

KTERÉ CHTĚJÍ TAKÉ POMÁHAT TĚM, CO TO POTŘEBUJÍ...

Výtěžek poputuje opuštěným zvířatům do útulku v Přerově.

Základní škola zve na Vánoční jarmark, který se bude konat ve čtvrtek 14.12. v budově 1. stupně naší základní školy.Přijďte se potkat se známými, ochutnejte předvánoční atmosféru, vyrobte si něco hezkého v dílničce a podpořte nákupem výrobků žáků dobrou věc.Výtěžek poputuje opuštěným zvířatům do útulku v Přerově.Zahájení proběhne v 16 hodin před školou, kdy zazní koledy a slavnostně rozsvítíme školní vánoční stromeček. Těšit se můžete mimo jiné na vánoční pásmo 2. třídy, ukázku chemických pokusů v podání žáků 2. stupně a vánoční punč.

ŠIBŘINKY 2023